Aluminijaste lamelne ograje po naročilu z montažo


Nudimo in izdelujemo vse vrste aluminijastih ograjnih sistemov. Alu ograje so primerne tako za notranjo kot tudi zunanjo uporabo in se odlično obnesejo na balkonih in terasah, stopniščih, dvoriščih, ….

GSM: +386-70-637-820

ZENKO d.o.o.
ZAKAJ IZBRATI ALU LAMELNO OGRAJO

Modern izgled

Brez vzdrževanja

Kvalitetna izdelava

Hitra montaža

Izdelava po meri naročnika

Lahek material

Kakovost za dobro ceno
Aluminijaste lamelne ograjeAluminijaste lamelne ograje

Visoka certificirana kvaliteta


Odpornost na vremenske vplive


Prilagodljiva ter hitra montaža


Ograjni sistem poleg večje varnosti poskrbi tudi za to, da po svoji meri bolj ali manj zakrijete svojo zasebnost pred nezaželenimi pogledi. Skupaj z avtomatizacijo in različnimi možnostmi upravljanja pa vam bo nudil tudi maksimalno udobje.Ograjni sistem izdelujemo po meri, dimenzije in barve prilagodimo vašim željam. Lamele iz aluminijastih profilov pa zagotavljajo dolgo življenjsko dobo.Lamelno ograjo vam lahko izdelamo kot:


ograjo

drsna ali samonosna vrata

krilna vrata

osebni prehod

stopniščno ali balkonsko ograjo


ZENKO kontakt


Zaradi povišanega števila povpraševanj prek e-pošte lahko morda traja dlje, da odgovorimo na tvoje e-poštno sporočilo, zato ti priporočamo, da nas kontaktiraš prek telefonske št. +386-70-637-820 . Ne glede na to, ali vas zanimajo splošne informacije ali informacije o ceniku – V podjetju ZENKO d.o.o. smo pripravljeni odgovoriti na vsa vprašanja. Zahvaljujemo se ti za razumevanje in potrpežljivost! - Aluminijaste lamelne ograje ...

Aluminijaste lamelne ograje - Tukaj nam lahko napišete vaše komentarje, predloge, pohvale, kritike ali naročila. Lahko pa nas kontaktirate kar tako. Vedno ste dobrodošli.

izpolnite kontaktni obrazec


Pišite nam in z veseljem vam bomo posredovali vse informacije!

Vedno ste dobrodošliadd google map to my website

ZENKO d.o.o.

Breg pri Borovnici 24
    1353 Borovnica

Davčna št.: 46423079


Delovni čas    Pon-Čet 09:30-14:00Prijavite se na obveščanje preko elektronske pošteDelite stran steklene-ograje.si - Aluminijaste lamelne ograje na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani steklene-ograje.si - Aluminijaste lamelne ograje, in s tem sporočamo drugim, kaj steklene-ograje.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


Aluminijaste lamelne ograje - Aluminijaste lamelne ograje po naročilu z montažo

steklene-ograje.si

×
d

steklene-ograje.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.