PVC-ALU OKNA po naročilu


PVC-ALU OKNA poskrbijo za več naravne svetlobe in višje prihranke energije. Okna izberete le enkrat.

GSM: +386-70-637-820

ZENKO d.o.o.
Kvalitetna PVC ALU oknaPVC ALU okna, narejena iz kakovostnih PVC-ALU profilov, so vsestranska in zanesljiva. Z inovacijami usmerjenimi v prihodnost izpolnjujejo najvišje funkcionalne in kakovostne zahteve. Primerna so za vse arhitekturne sloge, saj omogočajo zasteklitev velikih odprtin in prepuščajo večjo količino svetlobe ob istočasnem izboljšanju varnosti po zaslugi posebno oblikovanih ALU ali PVC profilih. Skozi proces proizvodnje PVC ALU okna pridobijo stabilnost in dobre statične lastnosti.

PVC-ALU-OKNAPVC-ALU-OKNA

Visoka certificirana kvaliteta


Odpornost na vremenske vplive


Prilagodljiva ter hitra montaža


Montaža PVC ALU okenMontaža ALU oken je za naše izkušene monterje hiter in enostaven postopek.
ALU okna so najbolj trpežna in odporna vrsta oken. ALU okna večino vgrajujemo v javne stavbe, kjer so običajni večji razponi odprtin, zaradi česar so potrebna okna z večjo stabilnostjo.


S kvalitetno montažo ALU oken si ob minimalnem vzdrževanju zagotovite njihovo brezhibno delovanje še za vrsto let naprej.


Montaža oken po smernicah RAL je postala pri naših monterjih že ustaljena praksa in kot usposobljeni strokovnjaki jo opravijo zelo hitro in strokovno.Vgradnja ALU oken pri novogradnjiPred vgradnjo oken pri novogradnji oz. ob meritvah mora stranka zagotoviti VAG-RIS, to je podatek o končni višini tlaka (estrih + parket, ploščice…).
Montaža se prične z raznosom elementov.
Po raznosu in pred vgradnjo vodja ekipe skupaj z lastnikom objekta ali nadzornikom gradnje preverita pravilnosti elementov in sicer odpiranja le-teh, tipe stekel in VAG-RIS.
Nato se postavi okenske okvirje v zidno odprtino, ob tem se zagotovi pravilna višina, globina ter kotnost z laserskim merilnikom in vodno tehtnico.
Naslednja faza je vijačenje okvirjev s turbo vijaki, brez zidnih vložkov ter tesnenje s PU peno okoli okvirjev.
Sledi namestitev kril na okvirje ter montaža morebitnih ostalih elementov (polica, roleta, žaluzija,…).
Sledi kontrola kvalitete ter količine. Najprej to opravijo naši monterji, nato sledi še ogled opravljene montaže s strani lastnika objekta oz. nadzornika gradnje.
Na koncu sledijo še napotki za uporabo oz. vzdrževanje in predaja montažnega zapisnika, navodila za uporabo in garancijskega lista.

Demontaže in montaža oken pri prenovi


Pred pričetkom demontaže strokovno usposobljeni monterji prostor zaščitijo pred morebitnimi poškodbami in umazanijo, ki nastane pri delu.
Strokovno podkovani monterji stara okna demontirajo, pri čemer je potrebno poudriti, da se obstoječih zidov pri tem ne poškoduje.
Sledi postavitav okenskega okvirja v odprtino in kontrola z vodno tehtnico.
Naslednja faza je vijačenje okvirjev s posebnimi vijaki ter tesnenje s PU peno okoli okvirjev.
Sledi namestitev kril na okvirje ter montaža morebitnih ostalih elementov (polica, roleta, žaluzija,…)
Po montaži elementov sledijo vnaprej dogovorjena zaključna dela:
V primeru manjših posegov se zaključna dela opravijo s pvc zaključnimi letvami.
Pri večjih adaptacijah (stare hiše) pa so potrebna zaključna dela z mavčnimi ploščami.


Po opravljeni montaži delavci prostor očistijo.
Na koncu sledijo še napotki za uporabo oz. vzdrževanje in predaja montažnega zapisnika, navodila za uporabo in garancijskega lista.

ZENKO kontakt


Zaradi povišanega števila povpraševanj prek e-pošte lahko morda traja dlje, da odgovorimo na tvoje e-poštno sporočilo, zato ti priporočamo, da nas kontaktiraš prek telefonske št. +386-70-637-820 . Ne glede na to, ali vas zanimajo splošne informacije ali informacije o ceniku – V podjetju ZENKO d.o.o. smo pripravljeni odgovoriti na vsa vprašanja. Zahvaljujemo se ti za razumevanje in potrpežljivost! - PVC-ALU-OKNA ...

PVC-ALU-OKNA - Tukaj nam lahko napišete vaše komentarje, predloge, pohvale, kritike ali naročila. Lahko pa nas kontaktirate kar tako. Vedno ste dobrodošli.

izpolnite kontaktni obrazec


Pišite nam in z veseljem vam bomo posredovali vse informacije!

Vedno ste dobrodošliadd google map to my website

ZENKO d.o.o.

Breg pri Borovnici 24
    1353 Borovnica

Davčna št.: 46423079


Delovni čas    Pon-Čet 09:30-14:00Prijavite se na obveščanje preko elektronske pošteDelite stran steklene-ograje.si - PVC-ALU-OKNA na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani steklene-ograje.si - PVC-ALU-OKNA, in s tem sporočamo drugim, kaj steklene-ograje.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


PVC-ALU-OKNA - PVC-ALU OKNA po naročilu

steklene-ograje.si

×
d

steklene-ograje.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.