Steklene ograje po naročilu in meri


Steklene ograje se lahko uporablja kot balkonske ograje, stopniščne ograje, vrtne ali dvoriščne ograje. Steklene ograje prispevajo k estetiki vašega doma


.

Steklene ograje so eleganten element vsake hiše, poslovnega prostora ali galerijam in njim podobnim objektom.

GSM: +386-70-637-820

ZENKO d.o.o.
Steklene ograje so v sodobni arhitekturi vsakodneven pojav, ker je steklo odličen material za kombiniranje in se ujema tako z lesom kot z železom ali kamnom, ga velikokrat v urbanizmu uporabimo tako za dekoracijo objektov, kot za zelo funkcionalne dele kot so ograje na balkonih, terasah ali stopniščih.


Klasično steklo ima eno pomanjkljivost, zaradi katere ga ne moremo uporabljati po vseh svojih željah, krhkost. Pri udarcih ali tudi ekstremno hitrih temperaturnih spremembah, se razleti na ostre dele, ki predstavljajo nevarnost. Da bi bila varnost prva, za stopnice, vrata, fasade, protihrupno zaščito, zasteklitve in steklene ograje uporabljamo kaljeno steklo, ki ima posebne mehanske lastnosti ter strukturo loma.

steklene-ograje-po-meristeklene-ograje-po-meri


Steklene ograje na balkonu in stopnišču


Moderne steklene ograje na balkonu ali stopnišču so izdelana iz posebnega varnostnega stekla. Steklene ograje odpirajo maksimalne razglede in v prostor spuščajo največjo možno količino svetlobe. Z različnimi obdelavami stekla pa lahko dosežete tudi več zasebnosti in zelo atraktiven videz steklenih ograj.


Steklene ograje po naročilu - ZENKO d.o.o.


Izdelujemo dovršeno oblikovane steklene ograje po naročilu, prilagojene zahtevam prostora, potrebam in individualnim željam.


Uporaba steklenih ograj v sodobni arhitekturi in oblikovanju je priljubljena izbira, že skoraj zapoved. Steklo je odličen material za kombiniranje, zelo lepo se ujema z lesom, kamnom kot tudi različnimi kovinami in zlitinami. Z njimi združimo funkcionalnost, čudovit izgled in sam namen ograj. Na prvem mestu omogočajo varnost in zaščito, imajo pa prav posebno lastnost, z lahkoto jih lahko skrijemo v prostoru. So nevpadljiv in eleganten element notranjih prostorov, ki dopušča svetlobi prosto pot in zagotavlja pretočnost pogleda.Najpogosteje se uporabljajo za stopnišča in galerije. S tem se prostor optično poveča in dobimo občutek lahkotnosti, zračnosti. Primerne so tudi za omejevanje zunanjih površin, predvsem teras in balkonov. Kjerkoli jih uporabimo ustvarijo prefinjen, minimalističen ambient. Steklene ograje so obstojna in kakovostna rešitev, ki nudi popolno prilagodljivost in je z njimi praktično možno ugoditi vsem zahtevam in uporabnikom.Visoka certificirana kvaliteta


Odpornost na vremenske vplive


Prilagodljiva ter hitra montaža


Steklene ograje po meriVnesite v svoje bivalne in poslovne prostore občutek svetlosti in zračnosti s stekleno ograjo, ki je odlično nadomestilo tistim iz lesa ali kovine.S stekleno ograjo lahko zasteklimo tako stopnice kot podeste in to z različnimi vrstami kaljenih ali lepljenih kaljenih stekel. Tako lahko izbirate med gladkimi stekli (običajno float, ekstra čisto ali tonirano), jedkanimi ali ornamentnimi stekli. Steklu lahko dodamo peskane vzorce, print, gravure, folije ali fototapete in jim s tem naredimo še bolj posebne in po vaši meri.Steklena ograja kot estetski dodatekKaljena stekla lepimo z vmesno transparentno ali matirano folijo, po naročilu pa dobavimo tudi barvno.Montažo stekel na ograje prilagodimo glede na vaše želje in možnosti, ki jih ponuja vaš prostor. Tako se steklene ograje lahko montirajo bočno na točkovna pritrdila, na stebričke ali pa v samonosilne profile, katere se lahko pritrdi tako bočno kot v tla.Za večji občutek varnosti si lahko nad stekli omislite ročaj oziroma povezovalnik. V kolikor bi se želeli dogovoriti za izmere in svetovanje na objektu ali pridobiti informativno ponudbo, nam pošljite elektronsko sporočilo ali nas pokličite, seveda pa se lahko oglasite tudi v naših poslovnih prostorih.Naredite svoj prostor edinstven s stekleno ograjo po naročilu!

Delite stran steklene-ograje.si - steklene-ograje-po-meri na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani steklene-ograje.si - steklene-ograje-po-meri, in s tem sporočamo drugim, kaj steklene-ograje.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


steklene-ograje-po-meri - Steklene ograje po naročilu in meri

steklene-ograje.si

×
d

steklene-ograje.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.